Ляшко незадоволений виконанням судових рішень

 Депутат Верховної Ради України, лідер Радикальної партії України Олег Ляшко на сьогоднішньому засіданні парламенту, 5 вересня, висловив невдоволення з приводу виконання судових рішень. Він нагадав, що згідно з рішенням Конституційного суду, виконання судових рішень залежить від того, що написано в бюджеті, а через те, що в ньому цього року взагалі не передбачено жодних коштів на виконання рішень судів щодо чорнобильців, дітей війни та інших категорій громадян, природно, вони не виконуються.

При цьому Ляшко звернув увагу на те, що в проекті закону, запропонованому зараз урядом, знову наголошується, що судові рішення виконуються в залежності від сум, передбачених у бюджеті.

«Я вважаю, що судове рішення має виконуватися незалежно від будь-яких обставин», – заявив депутат.

Related Post

За його словами, якщо в бюджеті немає коштів, то, в такому випадку, він пропонує позбутися  державних дач, автомобілів і чартерних літаків.

«Як то кажуть: краще потонути, ніж судитися. Бідні баби й діди після судової тяганини роками не отримують свої копійки, а все тому, що в нашій країні виконання судових рішень залежить від багатьох чинників», – написав він у Facebook.

Ляшко підкреслив, що як не крути, а в Україні все проти людей.

Ляшко про виконання судових рішень (відео):

Leave a Comment