fbpx
Політика

Ляшко незадоволений виконанням судових рішень

 Депутат Верховної Ради України, лідер Радикальної партії України Олег Ляшко на сьогоднішньому засіданні парламенту, 5 вересня, висловив невдоволення з приводу виконання судових рішень. Він нагадав, що згідно з рішенням Конституційного суду, виконання судових рішень залежить від того, що написано в бюджеті, а через те, що в ньому цього року взагалі не передбачено жодних коштів на виконання рішень судів щодо чорнобильців, дітей війни та інших категорій громадян, природно, вони не виконуються.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

При цьому Ляшко звернув увагу на те, що в проекті закону, запропонованому зараз урядом, знову наголошується, що судові рішення виконуються в залежності від сум, передбачених у бюджеті.

«Я вважаю, що судове рішення має виконуватися незалежно від будь-яких обставин», – заявив депутат.

За його словами, якщо в бюджеті немає коштів, то, в такому випадку, він пропонує позбутися  державних дач, автомобілів і чартерних літаків.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

«Як то кажуть: краще потонути, ніж судитися. Бідні баби й діди після судової тяганини роками не отримують свої копійки, а все тому, що в нашій країні виконання судових рішень залежить від багатьох чинників», – написав він у Facebook.

Ляшко підкреслив, що як не крути, а в Україні все проти людей.

Ляшко про виконання судових рішень (відео):

Читайте також: