fbpx
Шоу-бізнес

Лера Кудрявцева хоче стати мамою вдруге

  Після того, як популярна телеведуча Лера Кудрявцева вийшла заміж, її життя кардинально змінилося. Тепер Лера навчилася готувати, переглянула своє ставлення до кар’єри і навіть задумалася про народження другої дитини.

На початку червня Лера Кудрявцева зв’язала себе узами шлюбу з хокеїстом Ігорем Макаровим, який майже на 20 років молодший за телеведучу. Проте різниця у віці не заважає молодятам, і навіть більше того, новоспеченому чоловікові Кудрявцевої вдалося змінити її на краще.

Лера зізналася, що в силу того, що спортсмени дуже багато їдять, їй довелося освоїти кулінарну майстерність. Лера сказала: «Я дуже довго жила одна. Для себе готувати лінь. Нарізала сир, помідори – і все. А коли у тебе в будинку з’являється чоловік, його ж треба годувати! Хоча відразу сказала Ігорю, що я і плита – це несумісні поняття. На Новий рік зіпсувала качку – дістала її з духовки чорну. Але з часом полюбила куховарити і тепер не можу зупинитися. Кожен день печу торти, чоловік вже просить пригальмувати».

До слова, у старшого сина Лери, 23- річного Жана, склалися чудові стосунки з вітчимом, і у хлопця навіть з’явився інтерес до хокею. Ну а сама Лера тепер цікавиться не тільки кар’єрою, а й народженням другої дитини. Лера Кудрявцева заявила: «Дитину дуже хочеться. Одну, а дасть Бог, і двох. Я спокійно заради цього залишу роботу і піду на рік в декрет».

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: