fbpx
Кінотеатри

Бенедикт Камбербетч може знятися в «Втраченому місті Зет»

 Як стало відомо, зірка серіалу «Шерлок», актор Бенедикт Камбербетч, зараз веде переговори щодо участі у фільмі «Втрачене місто Зет», постановкою якого буде займатися режисер фільмів «Коханці» і «Маленька Одеса» – Джеймс Грей.

Якщо актора затвердять на роль, то він приєднається до компанії Бреда Пітта, який вже давно закріплений за цим проектом. Крім того, компанія Пітта Plan B продюсує цю картину.

 Фільм заснований на однойменному бестселері Девіда Гранна і розповідає реальну історію члена Королівського географічного товариства, полковника Фоссета, який цікавився експедиціями в центральні регіони Бразилії. У свою останню подорож він відправився в 1925 році, розраховуючи розшукати якесь загублене місто на території штату Мату-Гроссо. Примітно, що Фоссет перед від’їздом заповідав не розшукувати його групу, якщо вона не повернеться. Зрештою, експедиція так і не повернулася, а численні спроби дізнатися, що ж сталося з учасниками групи, так ні до чого не привели.

 Тим часом, Бенедикта Камбербетча можна буде побачити в цьому році в трьох фільмах – «П’ята влада», «Август» і «12 років рабства». Крім того, він озвучував дракона Смауга в у другій частині «Хоббіта», яка вийде на екрани взимку.

Трейлер до фільму «Август» (відео):

Читайте також: