fbpx
Футбол

ЗМІ: Ікер Касільяс гратиме за «Реал» в єврокубках, а Дієго Лопес у Прімері

Про ситуацію з голкіпером мадридського «Реала» і збірної Іспанії Ікером Касільясом раніше було сказано вже багато. Втративши місце в основі Королівського клубу ще при Жозе Моурінью, Ікер Касільяс не зміг повернути це місце собі і при новому наставнику «вершкових» – Карло Анчелотті. Унаслідок того, що Касільяс не виходить у стартовому складі під час матчів «Реала» в іспанській Прімері, у ЗМІ знову почали говорити про те, що голкіпер може змінити команду і, до слова, зацікавленість в послугах Касільяса виявляли відразу кілька відомих в Європі футбольних клубів, зокрема і каталонська «Барселона», яка нібито має намір стежити за тим, як розвиватиметься ситуація у воротаря в «Реалі».

Але, схоже, що Карло Анчелотті таки знайшов спосі , як задіяти і Ікера Касільяса, і Дієго Лопеса, що є сьогодні у «Реалі» основним, який, між іншим, чудово справляється зі своїми обов’язками у воротах Королівського клубу. Іспанська Marca пише про те, що в матчах «Реала» в Лізі чемпіонів і в Кубку Іспанії місце у воротах буде довірено Касільясу, а в поєдинках Прімери Лопесу. Зазначимо, що свій перший поєдинок у Лізі чемпіонів мадридський «Реал » зіграє 17 вересня в Стамбулі проти «Галатасарая» і, цілком можливо, Ікер Касільяс виведе свою команду на поле, адже раніше капітанська пов’язка в Королівському клубі довірялася саме йому.

Нагадаємо, що нещодавно в ЗМІ наводилися слова Ікера Касільяса, який досить шанобливо відгукувався про свого колегу і конкурента по воротарському цеху Дієго Лопеса. В інтерв’ю «Радіо Marca» Ікер Касільяс заявив, що вважає Дієго Лопеса «фантастичною людиною і прекрасним воротарем», який блискуче провів минулий сезон.

Також нагадаємо, що Ікера Касільяса продовжує підтримувати головний тренер іспанської збірної Вісенте дель Боске, який нещодавно заявив наступне: «Касільяс – капітан і важливий гравець збірної. Це не означає, що я виступаю проти когось. Просто захищаю Касільяса, захищаю його історію, його кар’єрний шлях».

За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: