fbpx
Футбол

«Мессі кращий за Роналду», – Гуті

Легенда мадридського «Реала» вважає, що Ліонель Мессі сильніший футболіст, ніж Кріштіану Роналду.

Гуті вважає, що у відповідальні моменти Мессі діє більш рішуче, ніж Роналду.

«Я можу тільки повторити те, що я говорив раніше – Ліонель Мессі найкращий у світі футболіст на даний момент. Мені боляче це визнавати, однак це чиста правда», – розповів Гуті в інтерв’ю.

Це не означає, підкреслив екс – гравець «Реала», що Ліонель Мессі знаходиться на іншому рівні, ніж Роналду. Але аргентинець більш рішучий у відповідальні моменти, коли його команда дійсно потребує лідера. Мессі сам може вирішити хід матчу, стверджує Гуті.

«Вони, можливо, 2 найкращих футболісти у світі, але коли справа доходить до моїх особистих уподобань, то я повинен зізнатися, що Мессі кращий», – додав Гуті.

Раніше повідомлялося, що влітку 2012 року 35 -річний півзахисник і легенда мадридського «Реала» Хосе Марія Гуті прийняв рішення про завершення футбольної кар’єри. Нагадаємо, що Гуті припинив «активні футбольні виступи» в листопаді 2011 року, коли контракт з футболістом розірвав «Бешикташ». Після цього плеймейкер, який відіграв майже всю кар’єру в «Реалі», невдало намагався працевлаштуватися в лондонському «Вест Хемі».

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: