fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Власники та працівники автостоянок в Києві закликають мерію не допустити знищення парковок

  Близько 200 працівників і власників автостоянок Києва пікетували мерію столиці на знак протесту проти наміру відібрати ліцензії у ряду цих автостоянок.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс- Україна" , учасники акції стоять під білими прапорами з написом "Об’єднання Богдана Хмельницького"​​. Вони тримають плакати з гаслами "Києву загрожує паркувальний колапс" , "Корупційність КП "Київтранспарксервіс" – під суд!" , "КМДА, зупини безглузде знищення парковок".

Один з підприємців Андрій Воробйов заявив, що КП "Київтранспарксервіс" перевіряє тільки легально працюючі автостоянки, в той же час не звертає уваги на нелегальні парковки, які належать і народним депутатам, і чиновникам КМДА.

Він заявив, що паркувальники мають намір усіма силами домагатися відсторонення керівництва КП "Київтранспарксервіс"  з займаних посад, а також припинити практику подібних перевірок.

У той же час директор КП "Київтранспарксервіс" Андрій Дудко заявив, що підприємство в ході перевірки виявило близько 150 автостоянок, які працюють без належно оформленої дозвільної документації. Він категорично відкинув звинувачення у вибірковій перевірці автостоянок.

Джерело: Інтерфакс – Україна 

Читайте також: