fbpx
Театр

Артисти Театру на Малій Бронній скаржаться, що керівництво ущемляє старше покоління

 На сьогоднішньому зборі трупи Московського драматичного Театру на Малій Бронній дочка Лева Дурова актриса Катерина Дурова зачитала лист свого батька з претензіями до художнього керівника Сергія Голомазова. У посланні народного артиста СРСР говорилося про те, що художній керівник віддає перевагу молоді на шкоду досвідченим акторам старшого покоління.

 Сам Лев Дуров через хворобу на зборі трупи присутнім бути не зміг, але артисти старшого віку його лист повністю схвалили. Молоді ж актори, навпаки, заступилися за Голомазова.

 На зустрічі керівництва театру з акторами присутня заступник департаменту культури Москви Євгенія Шерменева, вона пообіцяла донести всі претензії акторського складу старшого покоління до свого керівництва.

 Сергій Голомазов знаходиться на посту художнього керівника Театру на Малій Бронній сьомий рік. За цей час він поставив десять спектаклів. Всього ж у творчому багажі художнього керівника більше двадцяти постановок. За виставу за романом Андрія Білого «Петербург» Сергій Голомазов був удостоєний премії «Золота маска» .

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: