fbpx
Політика

Арабські монархії заплатять США за удар по Сирії

Держсекретар США Джон Керрі на слуханнях в конгресі, що пройшли в середу, визнав, що арабські країни запропонували взяти на себе витрати по можливому силовому втручанню США до Сирії.

"Щодо того, що арабські країни запропонували взяти на себе вартість і оцінити її, відповідь – так, дійсно. Вони запропонували. Ця пропозиція розглядається", – сказав Керрі і додав: "Ось як вони віддані нам. Цього немає в планах, і ніхто не говорить про це, але вони говорять про це серйозно".

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Як відзначають спостерігачі, цією пропозицією, арабські монархії виставляють США в досить-таки непривабливому світлі, по суті, «кілером», працюючим за гроші.

"Документи з цього питання вже у нас. Багато з цих країн сказали, що якщо США зроблять в Сирії те, що вони робили раніше в інших бідуючих державах, в грошах проблем не буде. Не сумнівайтеся , що ці спонсори посвячені в наші плани. Вони знають, за яким сценарієм розвиватимуться події", – продовжив одкровення Джон Керрі.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Раніше Ліга арабських держав, в якій негласно панують Саудівська Аравія і Катар, виключила Сирію зі своїх лав.

Арабські монархії заплатять США за удар по Сирії (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: