fbpx
Суспільство

Mercedes-Benz продовжив співпрацю з російськимТижнем моди ще на п’ять років

 Титульне партнерство між організаторами російського Тижня моди і німецьким автомобільним концерном Mercedes-Benz продовжено ще на п’ять років.

 «Наш бренд нерозривно пов’язаний зі світом міжнародної моди вже більше десяти років. І російський Тиждень моди, який підтримує Mercedes-Benz, сьогодні є одним з найбільш успішних і динамічно розвинутих у світі заходів», – заявив генеральний директор ЗАТ "Мерседес-Бенц РУС", додавши, що він дуже радий подальшій співпраці з російськими колегами.

Читайте також:  Лист Симона Петлюри до дочки Лесі 4 квітня 1925 року

 Тиждень моди Mercedes-Benz проводиться в Москві протягом тринадцяти років кожну весну й осінь. Під модні покази надаються найпрестижніші майданчики – Конгрес-хол Центру міжнародної торгівлі, ЦПКіВ імені Горького, подіуми на Червоній площі і Василівському узвозі, сцена Центрального будинку художника. Торік Тиждень моди Mercedes-Benz проводився в Центральному виставковому залі "Манеж".

Читайте також:  Давній палац графів Винницьких в Урожі біля Нагуєвич

 Чергові модні покази сезону весна-літо-2014 розпочнуться 25 жовтня і триватимуть до кінця місяця. У Москві свої нові колекції представлять понад 60 дизайнерів.

 За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: