fbpx
Політика

Олійник: Тема кадрової чистки “Партії регіонів” на зустрічі з президентом не піднімалася

 Сьогодні в київському кінотеатрі «Зоряний» відбулася зустріч президента України Віктора Януковича з народними депутатами від фракції «Партії регіонів». Ніяких кадрових питань, у тому числі про перестановку в Кабінеті міністрів і про винесення доган депутатам від « Партії регіонів» на ній не піднімалося. Про це повідомив журналістам регіонал Володимир Олійник після зборів.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Увагу голови держави і парламентаріїв було сконцентровано на обговоренні євроінтеграційних законопроектів. Крім того, нардепам було запропоновано ретельніше вивчити проект угоди про асоціацію з Євросоюзом.

 «Перший етап – внутрішня дискусія, потім – Кабмін тощо. І якщо ми побачимо, що буде позиція людини, яка відрізняється від позиції інших, то людина має право зробити вибір. Але у нас повинна пройти внутрішня дискусія, а не виходити на люди і кричати, адже текст угоди дуже великий», – заявив Володимир Олійник.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Нагадаємо, раніше ударівець Володимир Курінний припустив, що Віктор Янукович проведе серйозну розмову з депутатами, які відмовляються голосувати за євроінтеграційні законопроекти.

 За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: