fbpx
Література

На ВВЦ стартувала Московська міжнародна книжкова виставка-ярмарок

 Сьогодні, 4 вересня, 26-й раз стартувала головна літературна подія року – Московська міжнародна книжкова виставка-ярмарок. На ММКВЯ, яка проходить у Всесоюзному виставковому центрі, будуть представлені всі книжкові новинки 2013 року.

 Людмила Улицька презентує свою збірку спогадів. Поряд з авторськими есе до книги увійшли мемуари сучасників письменниці покоління 50-х. «Ці спогади важливі для дітей, для тих, хто нічого не знає про життя своїх батьків», – впевнена Людмила Улицька.

 До 100-річчя з Дня народження Сергія Михалкова в 2013 році були перевидані його оповідання для дітей, а також вийшла чергова біографія великого письменника.

 Серед книг молодих авторів на Московській міжнародній книжковій виставці-ярмарку представлено роман Сергія Шаргунова «19/93», в якому автор осмислює трагічні події 1993 року, що відбувалися біля Білого дому. «Це двадцятиріччя події, яку хтось намагається замовчувати, але до неї завжди повертаються. Тому що це не обговорені події, і дуже важливо було через художній текст зрозуміти, що ж тоді було», – поділився автор.

На ВВЦ стартувала Московська міжнародна книжкова виставка-ярмарка (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: