fbpx
Політика

Янукович відвідає всеукраїнський форум молоді

У середу, 4 вересня, президент України Віктор Янукович візьме участь у всеукраїнському форумі молоді. Про це повідомила прес-служба президента України.

Нагадаємо, що з 4 до 6 вересня 2013 року за ініціативою Міністерства молоді та спорту України пройде 1-й всеукраїнський фестиваль молоді. Варто відзначити, що прийме фестиваль Національний авіаційний університет .

У ході всеукраїнського форуму молоді представники структурних підрозділів Ради Міністрів АР Крим, обласних, Севастопольської та Київської міських державних адміністрацій, лідери молодіжного руху, громадських та студентських організацій з усіх областей України обміняються досвідом з успішної реалізації молодіжної політики в державі.

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

Всеукраїнський фестиваль молоді – це перший масштабний захід в Україні, на якому буде порушена тема нинішнього соціально-економічного становища молоді в Україні. Це буде своєрідним діалогом української молоді з органами влади. Зазначимо, що результатами роботи всеукраїнського фестивалю молоді стануть напрацювання пропозицій до Кабінету міністрів і президента України про внесення певних змін до нормативно-правовових актів у деяких сферах правового регулювання.

За наявними даними, в рамках фестивалю протягом 3-х днів учасники зможуть приєднатися до роботи секцій різних спрямувань. У секціях обговорюватимуться актуальні проблеми української молоді. Крім того, всі бажаючі зможуть відвідати виставки-презентації найкращих проектів у сфері молодіжної політики держави. Можна буде взяти участь у роботі спортивної локації, а також відвідати державний музей авіації тощо.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Символічним жестом стане проведення у четвер, 5 вересня, на території головної спортивної арени України футбольного матчу на кубок НСК «Олімпійський». У матчі за кубок змагатимуться збірна учасників фестивалю і збірна народних депутатів України.

За матеріалами: president.gov.ua, УНН

Читайте також: