fbpx
За кордоном Україна

Туристам у Тунісі ніщо не загрожує – посольство Тунісу в Україні

 Представники посольства Тунісу в Україні звернули увагу на те, що перехідний демократичний період, який почався в їхній країні ще в 2011 році, проходить мирно.

 «Як і будь-яка демократія, туніське громадянське суспільство, яке відоме своєю зрілістю і почуттям відповідальності, бере активну участь у демократичному процесі, висловлюючи свою позицію, і виступає за демократичний шлях розвитку своєї країни», – повідомили в посольстві.

Читайте також:  Два роки тому на Харківщині загинув керівник "Правого Сектору" Львівщини Тарас Бобанич

 Таким чином, як відзначають співробітники посольства, всі демонстрації, які зараз проходять в Тунісі, носять виключно мирний і тимчасовий характер. Дипломати стверджують, що туристам, які приїжджають відпочивати в Туніс, ніщо не загрожує.

 «Цього року кількість приїжджаючих в Туніс наших українських друзів помітно збільшилася, а доброзичлива країна Туніс із задоволенням їх приймає», – йдеться в повідомленні посольства.

Читайте також:  Присвячується світлій пам'яті Героя з Прикарпаття Андрія Бойка

 Також було відзначено, що завдяки гостинності туніського народу і пильності туніської влади, не було зареєстровано ніяких інцидентів щодо приїжджають в країну туристів.

 

Читайте також: