fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Сирія пригрозила Йорданії і Туреччині військовим ударом

 Заступник голови МЗС Сирії Фейсал Мікдад попередив сусідні держави про те, що їм краще буде утриматися від участі у військових діях США проти Дамаска. "Якщо Йорданія і Туреччина якось допомагатимуть Сполученим Штатам Америки у військовій операції проти Сирії, то по цих державах буде завдано удару у відповідь", – цитує слова Фейсала Мікдад американське видання.

 «Після початку війни ніхто не зможе вплинути на її хід. Ситуацію неможливо буде контролювати. На нашу думку, будь-яка атака на Сирію призведе до хаосу по всьому регіоні і не тільки. Ми щиро сподіваємося, що американська влада одумається і прийме рішення не схвалювати удар по Сирії. Якщо ж дана операція отримає право на життя, то це стане справжньою трагедією для сирійського народу і для всіх жителів Близького Сходу», – додав заступник міністра.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Нагадаємо, що остаточне рішення щодо військової операції в Сирії буде прийнято після 9 вересня. У даний момент в американських парламентаріїв літні канікули. Після виходу з відпустки буде проведено нараду, де і буде вирішено питання про подальші дії в регіоні.

 За матеріалами : РИА Новости

 

Читайте також: