fbpx
Шоу-бізнес

Американський серіал «Справжня кров» планують закрити після сьомого сезону

 Американський драматичний телесеріал «Справжня кров» з елементами фільму жахів і чорного гумору припинять знімати після сьомого сезону. Сьомий сезон буде складатися з десяти серій і вийде на телеекрани влітку в 2014 році. Дата прем’єри поки не призначена.

 Головним сценаристом останнього сьомого сезону буде Брайан Бакнер, який знаходиться в команді серіалу з самого старту.

 Шостий сезон серіалу був написаний ним же. Сценарії перших п’яти сезонів належать Алану Боллу. Шостий сезон вампірських історій, який складався з 10 серій, закінчився 18 серпня цього року. А в липні керівництво каналу НВО, який співпрацює з керівництвом серіалу, оголосив, що буде знятий ще сьомий сезон.

 У липні картину подивилося 4,5 мільйона глядачів. Попередній сезон серіал переглянуло на 700 тисяч осіб більше.

 У сюжетній лінії фільму розповідається про те, що в Японії була винайдена штучна кров, завдяки якій вампіри стали звичайними громадянами. Але протистояння між людьми і вампірами не припинилося. Події розгортаються у вигаданому місті Америки, штату Луїзіана. Не всі вампіри, які живуть у цьому місті, згодні харчуватися штучною кров’ю. Між двома вампірськими кланами виникає конфлікт. Але головна героїня серіалу, офіціантка з бару Сьюкі Стекхаус має свою думку у взаєминах з вампірами, тим більше що дівчина вміє розгадувати чужі думки.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: