fbpx
Шоу-бізнес

Ріанна поставила новий рекорд в Інтернеті

 Популярна Барбадоська співачка Ріанна, незважаючи на свою досить неоднозначну поведінку, залишається беззастережною улюбленицею публіки.

 Буквально днями 25-річна співачка поставила черговий рекорд популярності. Її канал на відеохостингу YouTube набрав 4 мільярди переглядів. Таким чином, Ріанна продовжує утримувати звання найпопулярнішої артистки в світі, яке вона відібрала у 19-річного канадського співака Джастіна Бібера в червні.

 Нагадуємо, що співачка Ріанна за свою кар’єру вже встигла стати володаркою семи премій «Греммі», що є однією з найпочесніших у світі музики. Також Ріанна є володаркою п’яти «American Music Awards» і вісімнадцяти «Billboard Music Awards».

 Крім цього, Ріанна є одним з найбільш продаваних артистів в історії шоу-бізнесу, адже по всьому світу фанати придбали більше 20 мільйонів копій її альбомів і 60 мільйонів її синглів. Ріанна також виявилася наймолодшою ​​співачкою, яка зуміла 12 разів очолити хіт-парад Billboard Hot 100. Ну а рідний Барбадос навіть присудив Ріанні звання почесного посла культури країни.

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: