fbpx
Кінотеатри

Автор “Аватара” назвав “Гравітацію” кращим фільмом про космос

 За словами всесвітньо відомого режисера Джеймса Кемерона, фантастичний фільм Альфонсо Куарона «Гравітація», прем’єра якого відбулася на Венеціанському кінофестивалі, є кращою картиною про космос за всю історію кінематографа.

 Кемерон ще до виходу цієї картини на широкі екрани ознайомився зі сценарієм і відзначив для себе, що завдання, яке поставив перед собою Куарон, є «дуже амбітним і важкоздійснюваним». Робота над фантастичною стрічкою велася протягом чотирьох років, а результат вийшов приголомшливим, підкреслив Кемерон. Однією із заслуг Куарона його колега назвав те, що режисерові «Гравітації» вдалося відстояти свою точку зору і зняти фільм саме так, як він задумував спочатку.

 Не забув Джеймс Кемерон і відзначити акторську майстерність виконавиці головної ролі – актриси Сандри Буллок. По трудомісткості, зазначив режисер, її робота порівнянна хіба що з виступами артистів Cirque du Soleil. Навіть тоді, коли сцену ретельно відрепетирували, Сандра вміє створювати на екрані відчуття спонтанності – і в цьому її незаперечна заслуга.

Як знімали фільм "Гравітація" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: