fbpx
Новини світу

Навальний: «Яка ганьба, газета “Коммерсант”, яка ганьба»

 Штаб Олексія Навального звинуватив газету «Коммерсант» у публікації замовного матеріалу про те, що один з волонтерів не отримав гроші за свою роботу. «Яка ганьба, газета "Коммерсант", яка ганьба», – написав Навальний у своєму Twitter.

 Мова в замітці «Коммерсанта» йде про якусь студентку Анну Акіняєву, яка нібито звернулася до редакції зі скаргою на передвиборний штаб Олексія Навального. Дівчина повідомила, що їй обіцяли заплатити за роздачу газет, але ніяких грошей вона так і не отримала (йдеться про 2700 руб.). Опозиціонери вказують на те, що заголовок статті «Студентка звинувачує штаб Олексія Навального в невиплаті зарплати» не відповідає змісту матеріалу, так як Акіняєва звинувачує неназване рекламне агентство, а зовсім не штаб опозиціонера. Автором замітки є Михайло Петров, під цим псевдонімом в «Комерсанті» раніше не опубліковано жодної статті.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 Блогери після публікації запису Навального накинулися на газету «Коммерсант» з жорстокішою критикою: «Зовсім в л *** но перетворилося видання», «Помер сам», «Мені соромно» та інші висловлювання стали з’являтися в Мережі.

 За матеріалами: Lenta.ru

Читайте також: