fbpx
Шоу-бізнес

Надія Дорофєєва виходить заміж?

 З’явилися чутки про те, що Володимир Дантес зробив пропозицію Наді Дорофєєвій, на що рудоволоса солодкоголоса співачка відповіла своєю згодою.

Лише почали говорити про те, що Володимир Дантес і Надя Дорофєєва – пара, а тут відразу ж і розмови про весілля. Про це розповіли закохані молоді люди в інтерв’ю журналу Viva!, знявшись у романтичній фотосесії і повідавши про їх знайомство, відносини і дуже зворушливу ​​історію заручин.

Володимир Дантес розповів, що все трапилося 15 січня, коли він посадив Надю в автомобіль і повіз не додому, а в заміський комплекс, де він вже колись відпочивав з друзями. Протягом всієї дороги Надія цікавилася тим, куди ж її везе Володимир, однак він мужньо зберігав інтригу. Закохані молоді люди приїхали на засніжену базу, де окрім них не було ні душі. Володимир Дантес додав: «Зимова казка: ніч, тиша, все в снігу і світяться тільки вікна нашого будиночка. Ми приготували чудову вечерю – м’ясо, вино …».

Також про цей зворушливий момент розповіла і Надя Дорофєєва, яка сказала: «І тут Вова стає на одне коліно і каже: "Я хоч , що б ти стала моєю дружиною". Я була приголомшена! А потім задзвонив телефон, це був наш спільний перукар Артур, і я в трубку як закричу: "Я виходжу заміж!"».

За матеріалами: Viva!

Читайте також: