fbpx
Музика

Музиканти збирають гроші на створення фільму-концерту за участю Горшенєва

 Учасники гурту «Король і Шут» («Північний флот») мають намір зібрати кошти на створення фільму-концерту. Для цього вони звернулися за допомогою до своїх шанувальників через краудфандінговий ресурс Planeta.ru.

 Робота над проектом уже розпочата, авторам потрібно трохи більше 500 000 рублів, щоб реалізувати задумане. Оголошення про збір коштів з’явилося лише сьогодні, але вже почали надходити перші гроші – зараз на рахунку близько 16 тисяч рублів.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 Музиканти обіцяють подарувати всім спонсорам проекту копію фільму-концерту відразу після його виходу. Особливо активні меценати будуть запрошені на прем’єрний показ разом з самими учасниками групи. В основу фільму ляже концерт, який відбувся на початку поточного року в палаці спорту «Ювілейний» (Санкт-Петербург). Також у стрічці будуть використані архівні записи, зйомки з гримерки та інтерв’ю з виконавцями. За режисерський пульт сяде директор групи «Кукринікси» Ігор «Панкер» Гудков.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 Рішення про зйомки фільму було прийнято після смерті Михайла Горшенєва – лідера колективу «Король і Шут». Зараз група перейменована в «Північний флот».

Концерт "КіШ", який ліг в основу майбутнього фільму (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: