fbpx
Політика

Литвин пропонує провести засідання парламенту «Україна після підписання Угоди про асоціацію»

  Народний депутат України Володимир Литвин, позафракційний, пропонує провести спеціальне засідання парламенту "Україна після підписання Угоди про асоціацію".

"Вважаю за необхідне провести спеціальне засідання Верховної Ради, на якому має бути відкрита розмова на тему "Україна після підписання Угоди про асоціацію", – сказав В. Литвин на ранковому пленарному засіданні Верховної Ради в середу.

Нардеп зазначив, що в Україні недооцінюють ситуацію, щодо політики безпеки.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

"Мені здається, що ми недооцінюємо ситуацію і діємо в якомусь політичному азарті", – сказав В. Литвин.

Він підкреслив, що це розповсюджується і на українсько-російські відносини. На думку нардепа, необхідно говорити про можливості України, ризики для України, зокрема і з проблем безпеки після підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Також В. Литвин висловив стурбованість з проблем безпеки починаючи від інформаційної політики до деградації військово -промислового комплексу. "І найважливіше: наскільки далеко піде Росія в політичних заявах, щодо України", – підкреслив він.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Парламентарій нагадав, що між Україною і Росією підписано близько 700 угод різних рівнів. Він вважає, що потрібно аналізувати і робити висновки з ситуацій та прогнозувати "наслідки, якщо такі країни підуть у своєму конфлікті аж до візового режиму".

Джерело: Інтерфакс – Україна

Читайте також: