fbpx
Футбол

Відбір на ЧС-2014. Ротань пропустить матч з Англією?

Стало відомо, що Роман Зозуля, який прославився виконаними «під копірку» голами у ворота «Шахтаря» і «Динамо», пропустить матч проти Сан-Марино. Не вийде на поле стадіону у Львові і співавтор цих голів Руслан Ротань, який у неділю на «Олімпійському» надірвав двоголовий м’яз стегна. Михайло Фоменко  вирішив не відправляти додому майстра «стандартів»: призначене напередодні матчу з Англією контрольне медобстеження покаже, чи готовий Ротань з’явитися на «Олімпійському» через лише півтора тижні після травми.

Варто відзначити, що вчора Руслан Ротань в індивідуальному порядку працював на тренажерах.

Крім того, на тренуванні «намотували кола , посміхаючись репортерам, Олександр Кучер та Артем Федецький. Розтягування м’язів стегна, через які обидва захисники пропустили деякий час, судячи з усього, не завадять їм сьогодні приєднатися до загальної групи збірників. Цим самим обидва футболісти наочно підтвердять оптимістичні прогнози медиків.

Нагадаємо, що збірна України вже третю добу готується до відбіркових матчів проти Сан-Марино (6 вересня на Арені Львів) і проти Англії (10 вересня на НСК «Олімпійський»).

За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: