fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. Скородумова задумалася про розрив з Січкарем

Назвати ідеальними відносини між учасниками телепроекту «Дом- 2» Олександрою Скородумовою і Сергієм Січкарем не можна було ніколи: молоді люди постійно сваряться і навіть кілька разів розходилися. Цього разу дівчина знову задумалася про розрив зі своїм коханим, оскільки вважає, що він використовує її в своїх цілях і зовсім не кохає.

Спочатку Олександра Скородумова сподівалася, що з часом Сергій Січкар зміниться в кращу сторону, навчиться цінувати і поважати свою другу половинку. Але дива не сталося. Хлопець час від часу робить такі вчинки, що просто стає страшно – а що буде далі? Приміром, коли Сергій виграв конкурс телепроекту «Дом-2» «Людина року» та Олександра подарувала йому квіти, він закотив їй скандал і заявив, що вона знущається над ним, також герой телебудівництва постійно дорікає своїй коханій і лає її. З кожним днем ситуація погіршується й хапатися за Сергія, як за останній шанс, Саша не хоче.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«Я не буду за нього хапатися як за останній шанс, адже це не так. Я знаю гідних чоловіків. Я їх зустрічала. І вони є. І менше за все я боюся залишитися одна і плакати … Я боюся іншого, боюся що вже занадто близько підпустила людину, що здавалася мені щирою. Боюся що це була помилка… І замислююся, тримаючи і намагаючись усе врятувати, чи не гублю я себе. І чи не стала просто частиною чужої гри?!!», – написала учасниця реаліті -шоу «Дом- 2» у своєму блозі.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: dom2.ru

Читайте також: