fbpx
Шоу-бізнес

Джекі Чан відкриє фестиваль китайського кіно в Петербурзі

  Джекі Чан, відомий китайський актор і майстер бойових мистецтв, у складі цілої команди кінематографістів з Піднебесної відкриє фестиваль китайського кіно в Петербурзі. Для цього Джекі Чан приїде лише на кілька годин.

Фестиваль китайського кіно пройде з 4 до 11 вересня. У передостанній день фестивалю буде показано фільм «Обладунки Бога: Місія Зодіак», в якому Джекі Чан, вже за традицією, виступив режисером, актором, монтажером і навіть композитором в одній особі.

Відкриє ж огляд картина Пітера Чана, яка називається «Китайський партнер», що оповідає про те, як можна домогтися успіху в Китаї, викладаючи англійську мову. 

На фестивалі китайського кіно буде показано ще вісім картин китайського виробництва, серед яких фільм «Молоді» режисера Чжао Вея, «Політ над будинком пристарілих» Чжана Яна, «Повернення в 1942» Фена Сяогана і« Великий майстер» Вонга Карвая.

Всі картини, представлені на фестивалі китайського кіно, були випущені в 2012 і 2013 роках.

До слова, фестиваль китайського кіно став відповіддю на тиждень російських фільмів у Пекіні, Шанхаї і Чунціні, що відбувся в Китаї в травні- червні цього року.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: