fbpx
Музика

Гребенщиков написав гостросоціальну пісню

 Лідер гурту «Акваріум» Борис Гребенщиков, який так і «не пішов у партизани», і порадував своїх шанувальників новою піснею. Цього разу він представив на суд слухачів гостросоціальну композицію «Губернатор». Музикант особисто анонсував вихід нового треку і виклав його у вільний доступ. Тим, хто бажає зробити благодійний крок, пропонується заплатити за скачування будь-яку бажану суму.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 Гребенщиков не пояснив, якому саме політику присвячена пісня «Губернатор», однак слова «під сорочкою від Бріоні – наколки на грудях, а мертвих журналістів і без тебе хоч греблю гати», які містяться в ній, наводять на певні думки. Багато хто вважає, що ця композиція присвячена губернатору Свердловської області Євгену Куйвашеву, який вступив у відкриту конфронтацію з журналісткою і колишнім шеф-редактором порталу Ura.ru Оксаною Панової.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 Нагадаємо, стосовно Панової порушено кілька кримінальних справ за підозрою у вимаганні та шахрайстві. Сама екс-редактор Ura.ru вважає, що таким чином свердловська влада мстить їй за критику їх дій.

Гребенщиков. "Губернатор" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: