fbpx
Політика

Янукович використовує євроінтеграцію як щит – Бригинець

 Член парламентської фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець здивований раптовою сміливістю президента України Віктора Янукович , який ще кілька місяців тому відмовлявся з’являтися у Верховній Раді, а тепер вирішив прийти. Він вважає, що це пов’язано з тим, що у Януковича з’явилися свої власні «діти і жінки».

«Ну ті, якими прикривалися фашисти, коли йшли в бій на партизан», – навів приклад депутат.

Однак у випадку з Януковичем, за словами Бригинця, захисним щитом виступатиме євроінтеграція.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«Радий, що у своєму листі до фракції Юлія Тимошенко звернула нашу увагу на те, що під виглядом євроінтеграційних законопроектів можуть бути протягнуті закони і норми, які насправді спрямовані не на демократію і лібералізм, а посилення диктатури», – написав він у Facebook.

Олександр Бригинець пообіцяв, що опозиція прислухається до попередження Тимошенко, і депутати будуть вчитуватися в кожну букву розглянутого законопроекту, перш ніж проголосувати за нього.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Також він зазначив, що підтримує євроінтеграцію, але проти гри в євроінтеграцію, коли керівництво країни використовує обіцянки і очікування, щоб обдурити народ, зокрема і опозицію.

За словами Бригинця, він не вірить Януковичу ні тоді, коли він білий і пухнастий, ні тоді, коли він чорний і колючий, оскільки насправді він – мокрий і слизький.

Читайте також: