fbpx
Шоу-бізнес

Альона Водонаєва через сина лається з екс-чоловіком

  Популярна телеведуча і зірка скандального реаліті-шоу «Дом- 2» Альона Водонаєва написала в соціальній мережі про протиріччя з колишнім чоловіком.

Зірка телебачення ніколи не приховувала того, що вона часто сперечається зі своїм колишнім чоловіком щодо виховання їх спільного сина Богдана. Колишній чоловік 31-річної Альони Водонаєвої часто не сходиться з нею в думці в питаннях не лише виховання сина, але і його зовнішнього вигляду.

Вся справа в тому, що 3-річний Богдан не схожий на своїх одноліток. Альона Водонаєва, як справжня модниця, любить одягати сина у дивні речі, наприклад, прикрашені черепами. Ну а щодо зачіски, то через неї Богдана часто приймають за дівчинку. Однак телеведуча не раз зізнавалася, що обожнює локони свого сина, і не бажає його стригти.

Днями Альона Водонаєва написала про чергову суперечку з колишнім чоловіком, сказавши: «Є у кого ХОРОШИЙ дитячий перукар? Діліться контактом! Втомилася воювати з чоловіком за волосся Богдана. Здалася, поступилася. Так шкода кучері різати ((( Хочу дівчинку! І сама буду вирішувати щодо її зовнішнього вигляду!».

Судячи з цього допису, Альона Водонаєва все ж пішла на компроміс і вирішила відвести сина до перукарні.

Читайте також: