fbpx
За кордоном Україна

Число російських туристів за кордоном зросло на 31,6%

 За перше півріччя 2013 громадяни Росії купили понад 8 500 000 закордонних турів, повідомила представник Російського союзу туріндустрії Ірина Тюріна. Це на 31,6% більше, ніж за аналогічний період попереднього року.

 Значне зростання кількості російських туристів за кордоном пов’язане з демпінгом на ринку, стверджують у РСТ. Майже 40% турфірм продають тури дешевше від собівартості, а близько 25% реалізують путівки за зовсім символічними цінами.

Читайте також:  В ГУР МО повідомили про створення нового підрозділу

 За словами Тюріної, абсолютним рекордсменом за кількістю російських туристів є Туреччина. Цій же країні належить і лідерство по динаміці популярності – за розглянутий період турів до Туреччини придбано на 29% більше, ніж за перші 6 місяців 2012 року.

 Друге місце, як і раніше, залишається за Єгиптом, навіть незважаючи на непросту ситуацію в цій країні. У першому півріччі поточного року в Єгипет в’їхало понад 1 100 000 росіян, що на 3% більше, ніж у попередньому році.

Читайте також:  Два роки тому на війні Герой України Віктор Оцерклевич

 Третє місце в списку популярних країн для туризму серед громадян Росії займає Таїланд, четверте – Фінляндія, і замикає п’ятірку лідерів Китай.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: