fbpx
Кінотеатри

Письменник Брет Істон Елліс бачить лише Паттінсона в головній ролі в «50 відтінках сірого»

 Письменник Брет Істон Елліс (автор книги «Американський психопат») , який дружить з автором роману «50 відтінків сірого» Е.Л.Джеймс, вирішив прокоментувати новину про те, що головні ролі у майбутній екранізації «50 відтінків сірого» отримали Чарлі Ханнем і Дакота Джонсон.

 За його словами, роль Крістіана Грея, яку отримав Чарлі Ханнем, мала дістатися іншому акторові, а саме – зірці «Сутінків» Роберту Паттінсону.

 Як стверджує Брет Істон Елліс, ще влітку він спілкувався з автором «50 відтінків сірого» щодо виконавця головної ролі і тоді письменниця сказала, що бачить у ролі Крістіана Грея лише Паттінсона. При цьому слід зауважити, що Е.Л.Джеймс зробила цю заяву якраз на вечірці у Роберта Паттінсона. Після цього ще ходили чутки про те, що актор спеціально запросив письменницю до себе на вечірку в надії отримати головну роль.

 «Коли вона запитала мене, кого я бачу в цій ролі, то я відповів, що Джеймса Діна. Але моя відповідь її, судячи з усього, трохи розчарувала», – розповів Брет Істон Елліс.

 Наостанок він додав, що у Ієна Сомерхолдера і Метта Бомер, які також були в числі претендентів на роль Крістіана Грея, абсолютно не було шансів.

 За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: