fbpx
Право

ТОВ «Кавказдорстрой» вимагає визнати «Нарзан» банкрутом

ТОВ «Кавказдорстрой» подало до Арбітражного суду Ставропольського краю позовну заяву з вимогою визнати банкрутом компанію «Нарзан» – одного з найбільших в Росії виробників мінеральної води. Подробиці даного позову не уточнюються, зате стали доступні відомості про подібну заяву, подану навесні поточного року.

У позові ТОВ «Кавказдорстрой» до «Нарзану» від 26 квітня 2013 року заявники вимагали у виробника мінеральної води 2 000 000 рублів, які «Нарзан» заборгував за виконані роботи за договором будівельного підряду. Відповідач оплатив тільки 900 000 рублів, а решту пообіцяв виплатити пізніше, але так і не виконав умови договору. На момент подачі позову заборгованість виробника мінеральної води склала 1 600 000 мільйони рублів плюс 400 000 рублій пені. Суд задовольнив вимоги ТОВ «Кавказдорстрой» і зобов’язав «Нарзан» виплатити відсутню суму в повному обсязі.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

ВАТ «Нарзан» утворено 21 рік тому, його власником є ​​підприємець Володимир Бородавкін – колишній власник виробника поліпропіленової плівки «Біаксплен».

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: