fbpx
Шоу-бізнес

Максим Галкін спростував чутки про сварку з Аллою Пугачовою

  Популярний гуморист Максим Галкін запевняє, що в його відносинах з Примадонною російської естради все гаразд, незважаючи на те, що багато ЗМІ рясніють інформацією про проблеми в зірковій сім’ї.

Максим Галкін вирішив спростувати чутки про те, що у нього не все гаразд у відносинах з Аллою Борисівною Пугачовою, сказавши: «Про ті чутки, які циркулюють у пресі та Інтернеті – це неправда. Ми до цього не маємо жодного відношення». Про це гуморист сказав в ефірі передачі «Центральне телебачення» на каналі НТВ, додавши: «Як довести, що диму без вогню буває? Ну, я навіть думаю, що не те, що там без вогню – навіть сірник не загорівся».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Нагадуємо, що у ЗМІ активно ходять чутки про те, що Алла Борисівна Пугачова розлучилася з Максимом Галкіним через зради і нібито навіть вигнала його з дому. Ще на початку літа Алла Борисівна на питання про зраду чоловіка сказала, що її ще ніхто так сильно не кривдив і не робив так боляче. Вся справа в тому, що в ЗМІ ходили чутки про те, що Максим Галкін зраджує своїй зірковій дружині, проте його зради так і не були підтверджені.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: