fbpx
Політика

Партія регіонів сподівається на конструктивну роботу з опозицією – Мельниченко

 Депутат Партії регіонів Володимир Мельниченко впевнений в тому, що українська влада зацікавлена ​​в побудові сильної і розвиненої держави, а тому зробить все для того, щоб Угода про асоціацію з Європейським союзом була підписана у Вільнюсі в листопаді цього року. Про це повідомила прес-служба Партії регіонів.

Коментуючи початок третьої парламентської сесії, Мельниченко висловив надію на те, що робота парламенту на цей раз буде більш конструктивною і обійдеться без блокування трибуни з боку опозиції.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Всі депутати у своїх виборчих програмах писали, що вони будуть працювати у Верховній Раді, і ніхто не говорив, що блокуватиме трибуну», – зазначив депутат.

Також Мельниченко повідомив, що якщо опозиція відмовиться голосувати за євроінтеграційні законопроекти, то це негативно позначиться на її ж іміджі, тому він сподівається, що вона все ж візьметься за розум і почне приймати з Партією регіонів ті закони, які потрібні громадянам і країні в цілому.

Читайте також: