fbpx
Кінотеатри

Про папу Франциска знімуть фільм “Історія священика”

Біографічний фільм про життя папи римського Франциска запущений у виробництво однією з аргентинських кінокомпаній. За режисерський пульт сяде Алехандро Агресті – автор фільмів «Будинок біля озера», «Не такий поганий світ» і «Валентин». Роль папи Франциска виконає Родріго де ла Серна, знайомий глядачам роботою в картині «Че Гевара: Щоденники мотоцикліста».

Фільм про понтифіка під назвою «Історія священика» охопить різні періоди життя Хорхе Маріо Бергольо. Почнеться дійство з розповіді про дитинство майбутнього папи римського, яке він провів у Буенос- Айресі, завершиться стрічка подій березнем 2013 року, коли Франциск зійшов на папський престол.

Зйомки біографічної картини пройдуть в Аргентині, Італії та Німеччині. Як заявив продюсер фільму Пабло Боссі, «бюджет проекту буде вищий за середній для аргентинського фільму». Про те, коли стрічка про папу Франциска вийде на широкі екрани, інформація поки відсутня.

Нагадаємо, архієпископ Буенос- Айреса і примас Аргентини Хорхе Маріо Бергольо був обраний главою католицького престолу після зречення папи Бенедикта XVI.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: