fbpx
Футбол

Йозеф Блаттер, коментуючи трансфер Бейла, згадав Роналдо, аукціон Sotheby

Трансфер Гарета Бейла з лондонського «Тоттенхема» в мадридський «Реал» є однією з найбільш обговорюваних тем літнього міжсезоння. Величезні гроші, заплачені «Реалом» за Бейла – один з приводів різних дискусій про те, що відбувається сьогодні в світі футболу. Якщо задуматися, то на заплачені за Бейла гроші можна було б побудувати досить непогану за європейськими мірками футбольну команду.

Чи коштує Гарет Бейл заплачених за нього грошей? Свою думку з цього питання висловив президент ФІФА Йозеф Блаттер, який вважає, що «сам ринок диктує умови, і ми не можемо втручатися». Йозеф Блаттер сумнівається, що Бейл коштує таких грошей, але тепер, як підкреслив президент ФІФА, «Гарет може довести, що він кращий за Кріштіану Роналду».

За словами президента ФІФА, які сьогодні ввечері наводять ЗМІ, він згадав перехід бразильського футболіста Роналдо в 2002 році з міланського «Інтера» в мадридський «Реал». «У той же час у Лондоні проходив аукціон Sotheby’s, де картина Пікассо, що належить до «блакитного періоду», була продана більш ніж за 50 мільйонів фунтів стерлінгів», – каже Йозеф Блаттер і додає, що той, хто купив картину Пікассо «поставив її куди-небудь в безпечне місце через острах втратити свій скарб» , а тому для багатьох поціновувачів мистецтва дана картина виявилася просто недоступною. «А Роналдо, купленого «Реалом» приблизно за ту ж суму, глядачі могли бачити на стадіоні по два рази на тиждень», – підкреслив Йозеф Блаттер.

У ЗМІ з’явилася думка про Бейла і згаданого Йозефом Блатером бразильця Роналдо. «Я бажаю йому успіху і сподіваюся, що він досягне успіху в «Реалі». Нелегко добитися успіху в такому клубі, але я бажаю йому забити побільше м’ячів» , – заявив Роналдо, кажучи про перехід Гарета Бейла в Королівський клуб. Крім того, Роналдо порадив валлійцю «зосередитися виключно на футболі» , тому що якщо у Бейла не піде гра, то люди просто почнуть говорити, що Бейл «не коштує заплачених за нього грошей» , – резюмує легендарний бразилець.

За матеріалами: eurosport.ru Фото: Getty Images

Читайте також: