fbpx
Політика

На порядку денному 3 вересня стоять питання, які принесуть практичну користь Україні – Вечерко

 Депутат Верховної Ради України від фракції Партії регіонів Володимир Вечерко заявив, що головне завдання парламенту – забезпечити своєчасне прийняття законодавчих змін. При цьому він підкреслив, що йдеться не тільки про євроінтеграційні законопроекти, ухвалення яких очікують як українці, так і зарубіжні партнери, а також про питання, що регулюють проблеми в соціальній сфері.

Володимир Вечерко уточнив, що йдеться про реформу ЖКГ, тарифну політику, будівництво нових будинків, реалізацію програм доступного житла та інше. Як повідомив депутат, це ті питання, з якими щодня стикаються жителі багатьох українських міст, зокрема і Києва. Саме тому, за словами Вечерка, парламент повинен приділяти належну увагу питанням, направленим на підтримку розвитку економіки.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Підвищення соціальних стандартів буде неможливим, якщо економіка країни не працює. Тому наш обов’язок – забезпечити своєчасне прийняття законів, необхідних для поліпшення бізнес-клімату, спрощення системи адміністрування податків, підтримки вітчизняних виробників і зміцнення торговельно-економічних зв’язків України із зарубіжними партнерами», – підкреслив він.

Вечерко закликав своїх колег зосередитися під час третьої парламентської сесії на конструктивній роботі, висловивши сподівання, що вона буде більш продуктивною, ніж попередня.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Насамкінець Володимир Вечерко додав, що сьогодні, 3 вересня, на порядку денному парламенту питання, в яких мало політики, але зате максимум практичної користі для держави.

Читайте також: