fbpx
Політика

Єфремов подякував опозиції за мовчання під час виступу Януковича у ВР

Лідер парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов подякував нардепам від опозиційних сил за те, що вони дали можливість президентові України Віктору Януковичу виступити під час відкриття третьої сесії. Сьогодні парламентарі почули позицію глави держави щодо подальшого розвитку України і її зовнішньополітичного курсу. Відповідно, регіонал висловив сподівання, що цілі і завдання, поставлені президентом України Віктором Януковичем, будуть реалізовані в рамках роботи нардепів в парламенті.

«Третя сесія сьомого скликання Верховної Ради України відкрилася. Я вдячний своїм колегам по парламенту, що вони вислухали Президента Віктора Януковича, і я дуже сподіваюся, що цілі і завдання, поставлені ним, будуть реалізовані в рамках нашої роботи», – заявив Олександр Єфремов під час брифінгу у Верховній Раді.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Також політик нагадав, що на поточному тижні парламентарі планують розглянути шість євроінтеграційних законопроектів – № № 2399 (щодо виконання судових рішень), 2105а («Про внесення змін до Митного тарифу України, затвердженого Законом України "Про Митний тариф України"»), 2049 ( про внесення змін до Конституції України щодо повноважень Рахункової палати), 2522а (стосується посилення гарантій незалежності суддів), 1076 («про Суспільне телебачення і радіомовлення України), 1131 (про внесення змін до Кримінально – процесуального кодексу України). У той же час ще один законопроект № 2971д, щодо виборів в семи округах, вимагає додаткового узгодження.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: