fbpx
Шоу-бізнес

Марія Кожевнікова вагітна?

 Популярна російська актриса і зірка серіалу «Універ» Марія Кожевнікова вразила своїх шанувальників.

Ні для кого не секрет, що Марія Кожевнікова є активним користувачем соціальних мереж, викладаючи в Інтернет фотографії та ділячись зі своїми шанувальниками своїми думками. Так, наприклад, вчора Марія Кожевнікова відвідала одну з московських шкіл, де з великою радістю поспілкувалася зі школярами. Потім Марія Кожевнікова, яка зараз знімається в картині «Батальйон смерті», відвідала своє робоче місце, зустрівшись там з помічницею.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Саме фотографія цієї зустрічі і викликала різні домисли і розмови серед шанувальників актриси. Вся справа в тому, що на знімку актриса стоїть боком, одягнена в плаття, що облягає. Через те, що наряд вельми сильно облягає тіло актриси, видно її злегка округлий животик, що і викликало коментарі та обговорення.

Сама Марія Кожевнікова, побачивши коментарі, які передбачають, що вона знаходиться в цікавому положенні, поспішила спростувати інформацію, сказавши що просто перед зустріччю щільно поїла, тому на фотографії так просто можна помітити животик актриси. Марія написала у своєму блозі: «Хоч всі за попереднім фото припустили, що я поправилася або вагітна… Я все одно ще з’їм маминого, дуже смачного борщу! Ну нудьгувала я по улюбленій їжі і нехай сьогодні я лусну, але завтра піду в спортзал і через 2 тижні ви мій прес не впізнаєте!».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Фото: соцмережі

Читайте також: