fbpx
Політика

Виступ Януковича у Верховній Раді розчарував Яценюка

  Лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк розчарований виступом президента Віктора Януковича після урочистого відкриття 3-ої сесії Верховної Ради України VII скликання у вівторок.

"Я гірко розчарований, в першу чергу, його оцінкою економічної ситуації", – сказав лідер опозиційної фракції журналістам у вівторок.

За словами А. Яценюка, те, що В. Янукович заявив про нульове зростання цін, "це не досягнення, а величезний мінус".

"В Україні є всі ознаки рецесії", – сказав він.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

А. Яценюк також розкритикував заклик В. Януковича до політичних партій об’єднати зусилля.

"Президент сьогодні закликав об’єднати зусилля, але не сказав над чим. Де закони, які має внести уряд?", – задався питанням лідер фракції.

За словами А. Яценюка, В. Янукович, говорячи про політичну складову, більше звертався до своїх однопартійців.

"Особисто він і його однопартійці думають про перемогу на виборах 2015 року", – сказав він.

"Жодної фрази не було сказано про те, як виходити з ситуації між Україною і Російською Федерацією", – підкреслив лідер фракції, висловивши здивування, що президент не сказав ні слова про те, як він бачить вирішення конфлікту Україна – Росія, а також про виконання всіх критеріїв Європейського Союзу.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

А. Яценюк нагадав, що ЄС "виставив три критерії" євроінтеграції України: звільнення екс-прем’єра Юлії Тимошенко, прийняття виборчого законодавства, прийняття законів про прокуратуру та судоустрій.

Джерело: Інтерфакс – Україна

Читайте також: