fbpx
Шоу-бізнес

Сергій Безруков дуже схуд

 Знаменитий російський актор, зірка серіалу «Бригада», Сергій Безруков запостив в соціальну мережу знімок, на якому сильно помітно, як схуд актор.

Сергій Безруков опублікував в соціальній мережі Instagram знімок, на якому відразу ж впадає в очі те, що актор сильно схуд. Невідомим залишається те, що ж стало причиною його худорлявості. Цілком можливо, що актор був змушений схуднути заради нової ролі.

Однак, незважаючи ні на що, шанувальники Сергія Безрукова люблять його таким, який він є, що видно з щирих і теплих коментарів біля знімка. Так, наприклад, прихильниці актора написали: «Я вражена вчорашньою виставою! Ваш талант від Бога! дякую, Сергіє Віталійовичу, за незабутні емоції! Ви круто змінили моє життя! спасибі…», «Найкращий, улюблений, незрівняний, талановитий (геній чистої краси) – такого як ви немає і не буде ніколи, ви неповторний)) Спасибі вам за те, що ви робите і низький уклін))) щастя і здоров’я вам)))».

Була ще маса різних коментарів, що відображають любов шанувальників до таланту цього чудового актора.

Нагадуємо, що нещодавно Сергій Безруков створив офіційні акаунти в соціальних мережах. Всьому причиною стало те, що в соціальних мережах розвелося занадто багато фальшивих акаунтів Безрукова, і актор прийняв рішення завести офіційні акаунти.

Читайте також: