fbpx
Технології

Acer анонсувала смартфон, що записує відео в дозволі 4k

 Компанія Acer планує цього року всіх здивувати своїми мобільними новинками. Одна з них – новий смартфон компанії Liquid S2 . У компанії стверджують, що це перший смартфон на ринку, який здатний записувати відео в дозволі 4K.

 Однак, це не єдине, чим може похвалитися смартфон. Acer Liquid S2 також має 6- дюймовий Full HD дисплей, який прикриває захисне скло Gorilla Glass 3-го покоління, 2 Гб оперативної пам’яті і акумулятор ємністю 3300 мАг. Працює він на базі чотириядерного процесора Qualcomm Snapdragon 800 з тактовою частотою 2,2 ГГц.

Читайте також:  26 квітня - День пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи

 Acer Liquid S2 буде поставлятися з 16 Гб внутрішньої пам’яті, яку можна буде розширити за допомогою карт пам’яті. Максимально підтримує об’єм – 128 Гб. Товщина смартфона – 8,99 мм. На час презентації він буде працювати під управлінням Android Jelly Bean 4.2.2.

 Що ж до камери, то в Acer Liquid S2 буде встановлений 13- мегапіксельний фотомодуль з автофокусом, 28 мм об’єктивом і апертурою f2.2. Навколо об’єктива камери також встановлена ​​4-сегментний спалах, завдяки якому, як запевняють у компанії, смартфон зможе робити відмінні фотознімки під час макрозйомки.

Читайте також:  26 квітня - День пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи

 2- мегапіксельна фронтальна камера з ширококутним об’єктивом дозволяє записувати відеоролики у форматі 1080p.

 Офіційно Acer Liquid S2 буде представлений на виставці IFA – 2013 у вересні, а в продаж надійде в жовтні. Про його вартість поки що нічого невідомо.

 

Читайте також: