fbpx
Футбол

«Таврія» просить Ігоря Циганика аргументувати свою позицію або вибачитися перед всією спортивною громадськістю країни

 Нагадаємо, що у восьмому турі УПЛ сімферопольська «Таврія» добилася першої перемоги в поточному українському футбольному чемпіонаті. Підопічні грецького фахівця Янніса Хрістопулоса на своєму рідному стадіоні з рахунком 3:1 обіграли запорізький «Металург». Хет- триком за кримчан відзначився Максим Фещук.

 Однак є люди, які сумніваються в чесній перемозі «Таврії» в цьому поєдинку. У сімферопольській «Таврії» відреагували на заяву відомого в Україні журналіста, ведучого популярної телепрограми «ПроФутбол» Ігоря Циганика . «Телеведучий висловив сумнів у дотриманні учасниками цієї зустрічі принципу чесної гри та спортивної складової – веденні боротьби за результат з першої до останньої секунди. Також коментатор перебуває в очікуванні гри-сімферопольців і запорожців у другому колі», – така заява з’явилася сьогодні на офіційному сайті сімферопольського клубу.

 Коментуючи ситуацію, генеральний директор «Таврії» Олександр Бойцан повідомив, що «подібні двозначні висловлювання працівників телебачення не прикрашають велику футбольну сім’ю України» , а також «не сприяють отриманню достовірної, аргументованої, об’єктивної інформації про поєдинок у столиці Криму».

 При цьому гендир «Таврії» звертає увагу, що «це вже не перший випадок, щонайменше, дивних слів Ігоря Циганика». Олександр Бойцан зазначає, що раніше коментарями Ігоря Циганика «були здивовані, наприклад, у Харкові, наприклад, Віктор Леоненко».

 У «Таврії» вважають, що «своїми словами телеведучий поставив під сумнів колосальну роботу двох команд, всіх служб, що забезпечують організацію і проведення матчу». А на закінчення генеральний директор «Таврії» Олександр Бойцан попросив Ігоря Циганика « … або аргументувати свою позицію про підсумок зустрічі восьмого туру в Сімферополі, або принести вибачення всієї спортивної громадськості країни».

 За матеріалами: sctavriya.com

Читайте також: