fbpx
Шоу-бізнес

Ірина Дубцова задумалася про покупку нерухомості в Україні

 Відома російська співачка, композитор і поет, переможниця «Фабрики зірок- 4» і член журі українського проекту «Х – Фактора» Ірина Дубцова почала замислюватися про покупку житла в Україні. Зоряній судді «Х – Фактора» сильно набридло жити в готелях міста Києва.

 Про своє рішення Ірина Дубцова повідомила Каті Осадчій у програмі «Світське життя». Ірина зазначила, що подумує про якийсь невеличкий куточок, бо щоразу їй доводиться жити в готелі. Співачка вже навіть в будинок купує білизну готельного білого кольору. Тому співачка вирішила твердо щось змінювати.

 Катерина Осадча також не упустила можливість уточнити у співачки, з чим пов’язана зміна кольору волосся з брюнетки в блондинку, на що Ірина Дубцова відповіла, що зміни в зовнішності ніяк не пов’язані з особистим життям. Дубцова сказала, що якби вона змінювала колір волосся так часто, як у неї змінюються чоловіки, то вона вже давно втратила б волосся взагалі.

 «Якби я фарбувала волосся так часто, як чоловіків, то повірте мені, була б вже лиса», – зрозуміло, жартома заявила співачка.

 Цікаво, що протягом своєї творчої кар’єри Ірина Дубцова написала пісні для інших виконавців, в числі яких Філіп Кіркоров, Антон Макарський, Олексій Глизін, Слава і багато інших.

 За матеріалами : kp.ua

Читайте також: