fbpx
Новини світу

Микола Валуєв спустився в забій

Колишній російський боксер-професіонал, який виступав у суперважкій ваговій категорії, шоумен, депутат Державної думи VI скликання від «Єдиної Росії», віце -президент ФХМР Микола Валуєв прибув на шахту "Березовська" в Кемеровській області і спустився з гірниками в забій. 

Перед тим як відправитися слідом за шахтарями, представники «Березовської» вручили Валуєву каску, забарвлену в золотий колір. Як повідомили співробітники міської адміністрації, каска, вручена Миколі Валуєву, – сувенірна, але вона виготовлена ​​за зразком і подобою справжньої, єдина відмінність – це колір . "Золота каска була виготовлена ​​під замовлення спеціально для запрошеного гостя" , – підкреслили в прес -службі.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Микола Валуєв зазначив, що шахта "Березовська" – одна з найстаріших в області, тому «побувати на ній, подивитися в яких умовах трудяться гірники, зрозуміти специфіку роботи в умовах саме цієї шахти – особисто для мене велика удача».

Нагадаємо, Микола Валуєв – чемпіон Росії з боксу 1999 року, чемпіон світу за версією Паназіатської боксерської асоціації 2000 року, чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації 2005, 2007 і 2009 років.

Читайте також:  У Німеччині зарізали двох українців, підозрюваний – громадянин росії

За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: