fbpx
Новини світу

Керівництво ДПІ Голосіївського району Києва вітає з Днем знань!

 Керівництво ДПІ Голосіївського району столиці розділило з учнями радість святкування

 День знань – це свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. У цей день першокласники зі ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на великому шляху знань, новоспечені студенти вступають у доросле життя, а дорослі згадують яскраві моменти свого шкільного життя.

 Розділити радість цього дня з учнями ліцею податкової та рекламної справи № 21 приєдналися керівники ДПІ у Голосіївському районі. Заступник начальника Бурсов Ростислав Вікторович від імені всього колективу привітав учнів зі святом та побажав їм міцного здоров’я, натхнення, наснаги, успіхів і з неймовірною легкістю "зубрити граніт науки".

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 "У цей святковий день бажаю всім, щоб прагнення рухатися вперед і рости над собою ніколи не вичерпувалося, щоб отримані знання були спрямовані на досягнення особистого добробуту, а значить, і на розвиток рідної країни!", – привітав школярів Ростислав Вікторович.

 Враховуючи, що учні ліцею з самого раннього віку під час факультативних занять знайомляться з податковою системою, розповіді про роботу відомства від професіоналів Міндоходов для них цікаві і завжди очікувані. Ростислав Вікторович поділився з майбутніми колегами останніми новинами про Міністерство, розповів про важливість створення відомства та про нову роль, яку воно тепер грає в житті країни. Щоб зустріч пройшла не тільки корисно, а й весело, майбутні податківці подивилися мультфільм "Місто мрії".

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Найменші винуватці торжества – першокласники – отримали подарунки, які будуть допомагати їм у навчанні.

 За матеріалами: ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів в Києві

Читайте також: