fbpx
Футбол

Ігор Циганик відповів на заяву сімферопольської «Таврії»

Ми повідомляли про те, що генеральний директор «Таврії» Олександр Бойцан, коментуючи слова журналіста Ігоря Циганика щодо матчу 8-го туру УПЛ «Таврія» – «Металург» (Запоріжжя), заявив, що «подібні двозначні висловлювання працівників телебачення не прикрашають велику футбольну сім’ю України». Крім того, генеральний директор «Таврії» Олександр Бойцан попросив Ігоря Циганика «або аргументувати свою позицію про підсумок зустрічі восьмого туру в Сімферополі, або принести вибачення всій спортивній громадськості країни».

Пізніше в ЗМІ з’явився відкритий лист Ігоря Циганика, який є в якійсь мірі відповіддю на критику, висловлену на його адресу представником сімферопольської «Таврії». Ігор Циганик повідомив, що звернення Олександра Бойцана було прочитано їм «з подивом». Журналіст вважає свій коментар матчу «Таврія» – «Металург» (Запоріжжя) «абсолютно однозначним». Крім того, Ігор Циганик у відкритому листі роз’яснив свої висловлювання щодо того, що результат матчу в Сімферополі здивував, і що цей матч був найгіршим поєдинком запорізького «Металурга» в цьому сезоні.

Ведучий програми «ПроФутбол», коментуючи все, що відбувається в ефірі телеканалу «2+2» під час обговорення поєдинку «Таврія» – «Металург» (Запоріжжя), задав Олександру Бойцану запитання: «За які конкретно слова я повинен вибачитися перед всією спортивною громадськістю країни?».

Резюмуючи, Ігор Циганик підкреслив, що в ефірі програми «ПроФутбол» не було висловлювань щодо відсутності «чесної гри та спортивної складової» в матчі «Таврія» – «Металург». «Можливо, хтось хотів почути такі слова, а, можливо, боявся, що вони прозвучать. У будь-якому випадку, кожна людина чує те, що хоче почути!» – підкреслив Ігор Циганик у своєму відкритому листі, який сьогодні ввечері з’явився на сторінках ЗМІ.

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: