fbpx
Музика

Брітні Спірс анонсувала “секретний проект”

32- річна американська поп -співачка, володарка премії «Греммі», танцівниця, автор пісень, кіноактриса Брітні Спірс найняла викладача з вокальної майстерності. Крім педагога з вокалу, Спірс посилено займається з хореографом. Для чого популярна зірка вдалася до такого кроку, тримається в секреті, представники співачки лише обмовилися, що Брітні готує якийсь «секретний проект».

Завісу таємниці Спірс пообіцяла підняти через два тижні і навіть запустила на своєму офіційному сайті «зворотний відлік».

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Передбачається, що співачка готується до випуску чергового (восьмого за рахунком) студійного альбому. Раніше стало відомо, що в роботі над платівкою Брітні Спірс допомагають продюсери will.i.am, Вільям Орбіт, Naughty Boy і Сіа.

Також не виключається, що виконавиця готується до серії концертів у Лас -Вегасі (інакше, навіщо заняття з хореографом?).

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Останньою на сьогоднішній день студійною збіркою Брітні Спірс є альбом Femme Fatale, що вийшов в 2011 році. Ця платівка потрапила до десятки кращих в чартах багатьох інших країн. Влітку поточного року співачка випустила сингл Ooh La La.

Брітні Спірс. Ooh La La (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: