fbpx
Новини світу

Собянін: Москву чекає величезна робота з підготовки до ЧС-2018

Тимчасово виконуючий обов’язки мера Москви Сергій Собянін, відвідавши сьогодні, 2 вересня, турнір дитячо-юнацьких спортивних шкіл з футболу, зазначив, що місту належить величезна робота з підготовки до чемпіонату світу з футболу, який пройде в Росії в 2018 році.

"Маємо перебудувати стадіон "Лужники" і, слава Богу, що ми збережемо його вигляд, ми добилися цього від ФІФА", – сказав Собянін. Крім того, в Москві також необхідно побудувати десятки тренувальних полів і як мінімум два нових стадіони, кожен з яких буде розрахований на 40 000 глядачів. "Так що роботи вистачає, і я думаю, ми встигнемо" , – оптимістично зазначив т.в.о. мера, додавши, що на даний момент головна мета, щоб "наші хлопці на чемпіонаті світу показали клас".

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Сергій Собянін висловив упевненість , «що так воно і буде, з урахуванням того, що в Москві є чудові клуби, гранди світового футболу – "Динамо", ЦСКА, "Локомотив", "Спартак"». До 2018 року місто зможе виховати чимало чудових футболістів, які зможуть продемонструвати на ЧС -2018 високу майстерність, висловив сподівання т.в.о. столичного градоначальника.

Читайте також:  Благодатний вогонь в Єрусалимі у Храмі Воскресіння не «сходить» – його запалюють і освячують

За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: