fbpx
Політика

Яценюк пропонує створити спільну робочу групу для відпрацювання необхідних для підписання Угоди про асоціацію з ЄС законопроектів

  Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк пропонує створити спільну робочу групу з представників адміністрації президента, Кабінету міністрів і парламенту для прискорення підготовки законопроектів, необхідних для підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

"Всі вимоги Євросоюзу повинні бути виконані. Більше того, ми звертаємося до вас, шановний Володимире Васильовичу ( голова Верховної Ради Володимир Рибак – ІФ), у зв’язку з тим, що час для прийняття цих законів практично відсутній, а ряд законопроектів ще не підготовлені, ми просимо вас від українського парламенту вийти з пропозицією про створення негайно спільної робочої групи – адміністрація президента, Кабінет міністрів і Верховна Рада, яка представлена ​​і опозицією, і владою, і щоб до Верховної Ради подавався підписаний усіма фракціями, які готові за нього голосувати, законопроект", – сказав на засіданні погоджувальної ради в понеділок А.Яценюк.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За його словами, такий підхід до підготовки відповідних законопроектів дозволить у найближчі 4 пленарні тижні швидко проголосувати за всі законопроекти, підготовлені цієї робочою групою та погоджені.

Також, за словами А.Яценюка, у разі спільної роботи представників адміністрації президента, Кабінету міністрів і Верховної Ради над відповідними законопроектами, є всі шанси проголосувати ці законопроекти в першому і другому читанні, і в цілому.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Джерело: Інтерфакс – Україна 

Читайте також: