fbpx
Без категорії

Сергій Бубка готовий стати главою Міжнародного олімпійського комітету

  Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка підкреслює, що готовий до тієї великої відповідальності, яка ляже на нього в разі обрання главою Міжнародного олімпійського комітету.

"На сьогоднішній день я готовий. Я пройшов серйозну школу в МОК, у Міжнародній федерації легкої атлетики. Я працював практично у всіх ключових комісіях МОК і зараз задіяний у кількох таких органах", – сказав він в ексклюзивному інтерв’ю агентству "Інтерфакс- Україна" .

С. Бубка також зазначив, що отримав дуже важливий досвід, очолюючи протягом 8 років НОК України. "Наша команда змогла обзавестися Олімпійським домом, який належить олімпійському руху України, ми впровадили і здійснюємо унікальні програми. За великим рахунком, такий активний олімпійський комітет складно сьогодні знайти. Ми сьогодні, можна сказати, законодавці мод", – вказав він.

За словами С. Бубки, подібний досвід роботи з колективом став тією платформою, яка дала йому можливість на практиці підготуватися до такого високого посту. "Я такої відповідальності не боюся, бо все одно президент працює з командою. У МОК прекрасна адміністративна структура, де працюють висококласні фахівці, а я розумію і знаю, як управляти, як рухатися вперед, як працювати з державними структурами. НОК України налагодив чудові стосунки з керівництвом нашої держави, є підтримка з боку президента, прем’єр -міністра, міністрів. Так, масштаби в МОК більші, але сама ідеологія, філософія та ж", – упевнений він.

Вибори нового президента Міжнародного олімпійського комітету відбудуться 10 вересня 2013 року на сесії МОК у Буенос-Айресі.

Джерело: Інтерфакс – Україна

Читайте також: